Жителка на Басарбово: Живея втори живот!

1
Нямах време да се уплаша, защото не очаквах да се случи такова нещо, разказва Койна Дечева
Нямах време да се уплаша, защото не очаквах да се случи такова нещо, разказва Койна Дечева Видео: Русе Медиа

Койна Дечева е свидетелка на инцидента в селото

Тежко остава състоянието на шофьора, който вчера пострада при инцидент с машина за полагане на асфалт в Русенско. 41-годишният мъж е болница с тежки лицево-челюстни наранявания и мозъчно-черепна травма. Другият ранен – 85 годишен жител на село Басарбово, е само с натъртване на ребрата.

Инцидентът е станал по време на ремонтни работи на пътя. Машината внезапно потеглила по склона надолу и се е блъснала в електрически стълб, който е станал на парчета. Част от него е затиснал 41-годишния водач в машината, а бетонни отломки са хвръкнали към близката пейка, където е имало трима души. Едно от парчетата е ударило 85-годишен мъж в гърдите, а седящата до него Койна Дечева се е спасила по чудо, предава Русе Медиа.

Жената разказва, че всеки ден излиза на разходка, за да се раздвижва след претърпяна операция. Десетина минути, след като седнала на пейката, за да си поприказва с 85-годишния бай Кольо и собственика на къщата, се случило произшествието.

Отгоре идва кран ли, какво, голяма кола, с голяма сила, ама голяма сила, все едно едно торнадо. И изтряска из един път, за миг, и единият човек ме дръпна и ме вкара вътре, издърпа ме, след което отиде да види бай Кольо. Влязох вътре, пих вода, нямах време да се уплаша, защото не очаквах да се случи такова нещо. Не съм пострадала, нямам ударено. Голям късмет, слава на Бога, живея втори живот“, казва Койна Дечева, кръстейки се. Първоначалната версия е технически проблем с машината, като повечето хора смятат, че спирачките са отказали.

Заради инцидента няколко часа в района нямаше ток, но снощи бе поставен нов стълб и електрозахранването бе възстановено. Случаят се изяснява от полицията и Инспекцията по труда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари