Жителите на улица "Стряма" от три години пишат жалби, но без резултат

0

Жителите на улица "Стряма" в Русе от три години пишат жалби за окаяното й състояние, но без резултат.

Това сподели русенка във фейсбук групата "Писмо до кмета". Ето какво още пише гражданката:

"Някои улици в града са приоритет, други са в окаяно състояние от години, но това не е проблем. От 3 години пишем жалби за състоянието, в което се намира, втората част на улица Стряма, но така и не се вземат мерки.

След всяка наша жалба, се прави или повторен ремонт на улица Черни връх, или на първата част на Стряма, която е преди жп. линията до Централен кооперативен пазар, а останалата част от улицата, която е след жп линията, явно не се смята като част от града, или от общината не могат да се ориентират тази улица от къде до къде се разпростира.

Надяваме се поне сегашния кмет да обърне внимание, защото ни притеснява особено много, образувалата се дупка, до една от къщите (появи се след като се направи подмяната на тази част от градския водопровод, през 2017 г), която ние сме се опитали да обезопасим, или предупредим за нея някак си, се разраства на дълбочина и ширина.

Тази година отново подадохме жалба и днес 15.04.2020, отново се прави някакъв частичен ремонт на първата част на Стряма, с номера до 8, а не на втората, с номера от 10, 12, 13 и т.н.

Ще се отчете отново извършване на ремонтна дейност, на място, където проблемът не е така очеваден."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари