Жители на села в община Баните няма да гласуват на изборите в знак на протест

0
Протестиращите заявяват, че по този начин ще изразят своето разочарование от партии, оставили неразрешен проблема с пътния достъп на седемте населени места
Протестиращите заявяват, че по този начин ще изразят своето разочарование от партии, оставили неразрешен проблема с пътния достъп на седемте населени места Снимка: Община Баните

Отказ да гласуват на парламентарния вот заявяват жители на Загражден, Глогино, Рибен дол, Вълчан Дол, Планинско, Две тополи и Шипка

"Жители на седем села от община Баните няма да гласуват на изборите на 2 октомври в знак на протест срещу отложеното завършване на участък от пътя Загражден - Белица", съобщи Евгения Бояджиева от сдружение „Горди загражденци“, цитирана от БТА.

Протестиращите заявяват, че по този начин ще изразят своето разочарование от партии, оставили неразрешен проблема с пътния достъп на седемте населени места.

Отказ да гласуват на парламентарния вот заявяват жители на Загражден, Глогино, Рибен дол, Вълчан Дол, Планинско, Две тополи и Шипка.

Към протеста им се присъединяват и мнозина от техните потомци из различни градове в страната, декларирайки, че също няма да застанат пред урните.

Проблемът с пътя е свързан с отложено през миналата година завършване на 7-километров участък от пътя Загражден-Белица.

От сдружението настояват за среща с регионалния министър най-късно до 27 септември, в противен случай ще протестират с отказ от гласуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Наистина
    Всички да не отидем това може да бъде решение за съдбата ни години наред крадът и лъжат обраха цяла България Стига сме били бели роби Не на парламента .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари