Жираф уби бебе в Южна Африка

0
Жирафите обикновено не нападат хора
Жирафите обикновено не нападат хора Снимка: АП

Жирафите обикновено не нападат хора

Жираф уби 16-месечно бебе при нападение срещу момиченцето и майка му в природен резерват в Република Южна Африка, предаде Франс прес, позовавайки се на полицията, съобщи БТА.

Причините за трагичния инцидент все още се изясняват.

Нападението, много рядко срещано за този вид бозайник, се е случило на около 270 километра северно от пристанището Дърбан в земите на народа Зулу.

Говорителката на полицията Нкобиле Гвала съобщи, че 25-годишна майка и 16-месечната ѝ дъщеря са били нападнати в сряда следобед и че са били "стъпкани от жираф".

Момиченцето е откарано в близък лекарски кабинет, където е починало. Майката е транспортирана по спешност в болница, където остава в критично състояние.

Полицията е започнала разследване на трагедията. Жирафите обикновено не нападат хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари