Жестока смърт застигна българка секунди, след заветното „да"

0
Димитрина Димитрова се размаза върху скали на остров Ибиса след предложение за брак
Димитрина Димитрова се размаза върху скали на остров Ибиса след предложение за брак

Жестока смърт застигна млада българка секунди, след като прие да се омъжи за своя приятел на испанския остров Ибиса. Трагедията се разигра във вторник следобед в малкия курорт Кала Тарида в западната част на острова. 29-годишната нашенка Димитрина Димитрова загина след най-щастливия си миг в живота си - заветното „да" към гаджето си, който й поискал сърцето и ръката на романтично място по крайбрежието на Ибиса, съобщи в. „Дейли Мейл".

На разходка покрай скалите приятелят на Димитрина, също българин, й предложил брак, тя реагирала крайно емоционално на предложението, заподскачала от радост, подхлъзнала се и паднала върху скалите. По информация на изданието момичето пристигнало преди няколко дни при своя приятел в Ибиса, който припечелвал на острова като келнер.

След работния ден младежът я поканил да се разходят. Когато двойката се качила на скалите, мъжът я изненадал с желанието си двамата да станат семейство.
Младата жена реагирала супер емоционално, от щастие тя започнала да подскача и да пищи, но в един момент се подхлъзнала и се изсипала от 20 метра височина върху камъни. 29-годишната българка е починала вследствие на сърдечен удар, причинен от травмите след падането. Такова е заключението на испанските патоанатоми.

Английският ежедневник пише още, че при пристигането на медиците Димитрина е била още жива, но в безсъзнание. Жената починала е минути по-късно. Служител на местната гражданска защита обяснил пред вестника, че всичко говори смъртта в резултат на трагичен инцидент.

„Приятелят й живее и работи на Ибиса от няколко месеца. Тя е пристигнала преди два дни, за да го види и също да си потърси работа. Уточнено, е че Димитрина е паднала секунди, след като е била изненадана с предложение за брак от своя приятел, докато е скачала нагоре-надолу от емоции", потвърди източник на „Дейли Мейл".

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари