Майка от Перник документира побоя над бебето си в социалните мрежи

9
Явно жената има психични отклонения, но не е ясно защо от социалните служби не са взели мерки по-рано
Явно жената има психични отклонения, но не е ясно защо от социалните служби не са взели мерки по-рано

Майка тормози и бие детето си, документирайки всичко това във видеа, които качва във "Фейсбук"

Според профила в социалните мрежи жената се казва Катя Никифорова и живее в Перник, съобщава TrafficNews .

Във скорошни видео се показва как майката вика невръстната си, около 2-годишна дъщеря Вики да дойде. След това ѝ казва, е "Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене... ей така", следва поредица от удари - в гърдите, в лицето, в гърба. Детето пищи и плаче и се отдалечава, викайки "недей, мамо", но жената отново го вика и следва поредния удар.

В друго видео майката Катя говори за секти и отговаря на коментиращи, които ѝ казват, че ще пуснат сигнал срещу нея и социалните ще ѝ вземат детето: "Дано ми го вземат детето, ти ли определяш? Мен от човеци не ме е страх. Айде пускайте жалби, уха колко ще се радвам да пускате жалби. Айде Иво кажи какво е секта, кой е господ бог и това не знаеш".

После тя самата си казва имената и адреса. Междувременно говори за секти, с подобни надписи е осеян и профилът ѝ в социалните мрежи. Социалните мрежи гръмнаха за час, след като новото видео с насилие бе публикувано.

Според мнозина, които вече са подали сигнал срещу жената - кризисен екип на полицията и социалните служби в момента са на адреса на жената.

При информация за насилие, ако вие самите сте обект на такова или станете свидетел на подобни действия, веднага се обадете на спешен телефон 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари