Жестока катастрофа в НАСКАР

0
Петима зрители са пострадали при катастрофата
Петима зрители са пострадали при катастрофата

Петима зрители са пострадали при катастрофа по време на Coke Zero 400 в НАСКАР тази нощ. По време на финалната обиколка колата на Остин Дилън стана в основата на тежкия инцидент.

Пилотът излезе и помаха на публиката, за да покаже, че е добре. Той беше прегледан на място в медицинския център на пистата в Дайтона, като се е разминал само с насинявания.

Директорът на съоръжението Джои Читууд заяви, че общо 13 зрители са били прегледани, като осем от тях са отказали лечение. От останалите петима един е в стабилно състояние, но е откаран в болница. Другите четирима са получили медицинска помощ на място.

Дилън призова за промени и ограничаване на скоростта.

"Това е неприемливо. Трябва да измислим нещо. Скоростта ни е прекалено висока. Смятам, че всички можем да имаме добро състезание и с по-ниска скорост. Можем да помислим върху това и след това да решим как да задържим колите на земята", коментира потърпевшият състезател.

"Борим се за това да има хубави състезания. Надявам се, че зрителите го оценяват. Ние не го правим, но това ни е работата", добави той.

Победител в надпреварата стана Дейл Ърнхард Джуниър.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари