Жестока катастрофа! Моторист се разчлени след удар в мантинела

0

Жестока катастрофа е станала край врачанското село Баница, научи tribali.info. Млад мъж е загинал след удар с мотор в крайпътна мантинела.
Инцидентът е станал около 16.30 часа на завоя преди селото, където често стават пътни произшествия. Мотористът се движел в посока към Оряхово.

Той загубил контрол над управлението на мотора си, най-вероятно заради висока скорост, и буквално се врязал в мантинелата в дясно по посока на движение.
От тежкия удар тялото на младия мъж е буквално разчленено. Части от трупа все още са разпръснати по асфалта, има и много кръв. Пристигналият екип на спешна медицинска помощ само е констатирал смъртта на моториста.

По непотвърдена информация той е 34-годишен жител на Бяла Слатина, но името остава в тайна, докато бъдат уведомени близките на загиналия.
Движението по натоварения пътен участък е блокирано и най-вероятно ще остане така поне още час. Образували са се километрични опашки от автомобили и камиони и в двете посоки.

Трафикът е отбит през обходни маршрути. В момента на местопроизшествието има екип на пожарната, който да измие пътното платно след трагичния инцидент. Пристигна и трупната линейка, която да прибере разпилените части от тялото на моториста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари