Жерар Пике се връща във футбола като треньор

0
Настъпи новата година и аз, след като внимателно го обмислих, реших да се завърна във футбола, сподели самият той
Настъпи новата година и аз, след като внимателно го обмислих, реших да се завърна във футбола, сподели самият той Снимка: Gerard Piqué / Facebook

Настъпи новата година и аз, след като внимателно го обмислих, реших да се завърна във футбола, сподели самият той

Бившият защитник на Барселона и националния отбор на Испания Жерар Пике обяви, че смята да се завърне във футбола, но като старши треньор.

Настъпи новата година и аз, след като внимателно го обмислих, реших да се завърна във футбола. Липсваше ми. Но този път няма да съм играч, а треньор. Подробности ще споделя в края на седмицата”, написа в социалните мрежи Пике, който сложи край на кариерата си през 2022 година, предаде БНР.

Пике е юноша на Барса, но проби в първия отбор, след като се завърна от Манчестър Юнайтед през 2008 година. С каталунците той спечели общо 30 значими трофея, сред които 9 титли в Ла Лига, 3 купи в Шампионската лига, 2 суперкупи на Европа и 3 пъти Световното клубно първенство.

С националния отбор на Испания бранителят стана световен шампион през 2010 година и вдигна европейската титлата през 2012-а.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари