Жерар Депардийо проговори български, обожава да закусва банички

0
Трабантът, с който Жерар Депардийо пътешества във филмовата лента "Пътуване", се развали.
Трабантът, с който Жерар Депардийо пътешества във филмовата лента "Пътуване", се развали.

Трабантът, с който Жерар Депардийо пътешества във филмовата лента "Пътуване", се развали. Немската машина отказала да работи миналата седмица и се наложило да се намери някой, който бързо да успее да я поправи. Така легендарното возило се озовало в Житница, съобщава сайтът plovdiv.utre.bg.

За да бъде закарана до сервиза, било необходимо да бъде дърпана. В случая това бил отново стар „Опел кадет”, който отново привлякъл вниманието на целия снимачен екип, особено на чужденците със знаменития актьор.

Екранния автомобил на Жерар вече е готов и снимките могат да продължат. Заснемането на лентата ще продължи до края на годината, пише още изданието.

Натурализираният руснак Жерар Депардийо проговори вече български. Поне това твърдят хората от пловдивското село Калояново, в което се снима филмът „Пътуване”, в който главен герой е именно новият "калояновец”.

Така наричат актьора местните зевзеци, които се шегуват, че ще искат от общинската администрация да "произведе” актьора и за почетен жител на община Калояново, твърди пловдивската медия.

Причината е, че само за 2-3 седмици целият свят е разбрал къде и как живеят хората от пловдивското село, а и съседните такива. Във филма има интересни моменти от работата в село Калояново, където започна историята. Там екшънът се случи в гробищния парк, местната бензиностанция и ресторант. Депардийо снима и в бутафорна къща, специално изградена за Сандокан - най-добрия приятел на дядо Ваня, както се казва героят на Жерар. Два дни екипът снима и в Дуванлии, родното място на домашния любимец прасенцето Симпи. В момента в селото отглеждат втори по-голям екземпляр, който до края на снимките също ще влезе в ролята на Симпи, тъй като филмовото време продължава близо година и животинчето трябва да е пораснало.

Като част от чисто житейската съдба на Депардийо в Калояново и съседните села, стана и това - да закусва тестени закуски от баничарницата в центъра на Калояново. Майсторите баничари не пропуснаха да си овековечат този момент, като веднага си направиха селфи с „почетния си съселянин”, какъвто искат да го правят.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари