Жените, станали причина за смъртта на спасител в "Слънчев бряг", 4 пъти били вадени от водата

0
Колеги на загиналия се наложило да ги вадят принудително от морето
Колеги на загиналия се наложило да ги вадят принудително от морето

Колеги на загиналия се наложило да ги вадят принудително от морето

В сряда 69-годишен спасител на плажа почина, след като извади от морето в „Слънчев бряг” две давещи се жени. Мъжът ги извел на пясъка, след което му прилошало и починал.

Иван Георгиев е началник „Водно спасяване” на плаж „Слънчев бряг”. По думите му жените, станали причина за смъртта на водния спасител, четири пъти създавали предпоставки за инцидент. Точно толкова пъти колеги на загиналия се наложило да ги вадят принудително от водата. И двете жени са чуждестранни гражданки, предаде NOVA.

През активния сезон за централния плаж в черноморския курорт отговарят близо 50 спасители, казва Иван Георгиев. В момента те били около 30. Според него една от основните причини за трагичния инцидент е непокорността на туристите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Мунчо
    Ало, Каскетурата???
  • 7
    4
    плюс-минус
    Българинът не е прост, както си мислят повечето управляващи. Не е прост, но пък е много търпелив. Щом не пишат националността на нахалните чужденки, значи са украинки. Жалко за спасителя! Много жалко! Същото е и с наводнените карловски села. Хората останаха без домове, градини, домашни животни, продукция. Щели да ги подслонят във фургони??? И с помощ от половин минимална заплата!!! А украинците – на хотели по морето и с по 40 лева на ден! Вече мисля, че трябва да гласуваме! До един.
  • 4
    3
    ...
    украинские блядюги 100%. бить их надо по пизде мешалкой и пинками по голове.
  • 1
    2
    Ctanko
    Ей хохал изкукал, я се разходи до там да видиш, че е пълно с блядки неначесани, които говорят па пуски, ама се зоват украинки... и са толкова нагли, че дори и да ти харесват визуално, няма да можеш да си изправиш хохалчето, само защото погнусата от държанието им може да ти качи кръвта в мозъка. Бръщолевиш като развален грамофонь. Няма ли кой да ти затвори устата или сам не се усещаш, че ако не го направиш сам, ще се стигне и до там? Почивай си повече, че са ти за прегряли бушоните - да не изпушат!!!
  • -5
    1
    РУК за Ръша
    Ами само бой по кухите рашистки кратуни! Те от друго не разбират сатрапските окупатори гнусни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари