Жените от тази зодия могат да имат всеки мъж

0
Това е зодията, която може да има всеки, ако си го постави за цел
Това е зодията, която може да има всеки, ако си го постави за цел

Всички ние сме имали поне по един мъж в живота си, който не е бил наш, колкото и да сме желали да бъдем с него. Има жени, които наистина получават всичко, което искат, защото знаят как да го постигнат. Това е зодията, която може да има всеки, ако си го постави за цел.

Близнаци
Близнаците имат особен усет за точния момент и никога не го изпускат. Премерени са в действията си и никога не са прекалено настоятелни или прекалено отдръпнати - долавят перфектния баланс, а с това улавят и вниманието на мъжете. Жените от тази зодия умеят да преценяват кой мъж е за тях и с кой нямат нищо общо. Това им помага да завладеят сърцето на всеки, защото знаят, че си пасват по много показатели, пише "ТРИБАЛИ".

Близнаците си имат тактика, която следват съзнателно или не. Когато някой мъж прояви интерес към тях, тя се отдръпват леко, но никога изцяло. Когато поемат инициативата знаят кога да спрат. Играта "стъпка напред, стъпка назад" е печелишвата стратегия, с която успяват да омаят мъжките сърца.
Жените Близнаци имат атрактивен външен вид и закачливо поведение, което "гъделичка" мъжкото внимание. Тяхната женственост е най-силният им коз, а всички знаем - мъжете обожават такива жени.

След като нещата станат по-сериозни, Близнаците не се успокояват, а осъзнават, че няма нищо вечно. Стараят се да запазят връзката си, отдадени са на партньора си и отново уцелват идеалния баланс във всяка своя връзка.

Източник: ТРИБАЛИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари