Жената на шефа на украинското разузнаване се възстановява след отравяне

0
В пробите на Мариана Буданова е имало наличие на арсен и живак
В пробите на Мариана Буданова е имало наличие на арсен и живак Видео: NOVA

В пробите на Мариана Буданова е имало наличие на арсен и живак

Съпругата на шефа на украинското военно разузнаване постепенно се възстановява от отравянето с тежки метали. Според източници в пробите на Мариана Буданова е имало наличие на арсен и живак, предава NOVA.

Няма данни самият Кирило Буданов да е станал мишена на отравянето. Междувременно се появиха редица догадки около начина, по който Буданова е била изложена на опасните вещества. Украинските власти заподозряха, че зад действията стои Кремъл. Говорителят на руската президентска институция – Дмитрий Песков, отговори лаконично, че украинците са свикнали да приписват всичко на Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    сега, последно,
    Петров или Баширов и е налял в кафето живак и арсен?!? Че и охраната е черпил?!? Абе, тая що има охрана?!?
  • 3
    8
    Доналд
    Това е изключително смела жена. Прочетете нейните спомени от първия ден на войната: "Все находились в ожидании, в 12 ночи ребята ели гамбургеры из McDonald's. И были готовы к бою" https://24tv.ua/ru/kto-takaja-marianna-budanova-chem-zanimaetsja-zhena-budanova_n2441388 Макдоналдс е спасил Украйна, защото още в първия ден там са се нахранили храбрите Украински войници и техните жени в 12 часа през нощта и след като добре са се нахранили с хамбургери са били готови да се бият в тази война.
  • 1
    7
    Прокурарката с ботокса
    Отровиха я защото си е напомпала много хубав ботокс и завиждат
  • 5
    6
    Джери
    Руснаците са хитри и знаят че Буданов го ръководи жена му и за това я отровиха. За това трябва да сложим охрана на мъжа на Асен Василев, защото ако го отровят тогава Асен ще изпадне в депресия и ще пропадне бюджета на България. А бюджета е жизнено необходим на България, за да можем да помагаме на Украйна
  • 0
    5
    абе,
    Коя е тая и какво зависи от нея, че руснаците да се занимават с нея?!? Чудя се, що не намесят пак новичока?!? Интересно, къде скриха скрипалите, тея убави ора, що ги не изкараха да кажат как са ги тровили?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари