Жена запали камина със скрити в нея 20 000 евро

0
Италианката решила да създаде коледна атмосфера
Италианката решила да създаде коледна атмосфера

Италианка запали камината в дома си за коледа и запали скритите в нея облигации на стойност 20 000 евро.

Марио смятал, че това е сигурно място, което крадците никога няма да претърсят. За съжаление обаче той не допуснал, че съпругата му ще реши да запали камината. Тя не била информирана за „съдържанието“ ѝ, съобщи bTV.

„Съпругата ми не знаеше, че бях скрил там облигациите. Всяка година, преди да запалим огъня в нея, ги премествам. Сега, когато видях пламналите езици, направо щях да припадна”, разказва мъжът.

Той смятал, че камината в дома им ще остане незапалена още няколко дни, тъй като температурите в Рим били достатъчно високи и нямало нужда от допълнително отопление. Съпругата му обаче решила да създаде коледна атмосфера.

Когато съпругът казал какво има в камината, вече било твърде късно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари