Жена загина при тежка катастрофа в Плевен

1
Катастрофата е станала снощи около 18:45 часа на улица "Дойран"
Катастрофата е станала снощи около 18:45 часа на улица "Дойран"

Катастрофата е станала снощи около 18:45 часа на улица "Дойран"

Жена на 75 години загина при пътен инцидент в Плевен. Катастрофата е станала снощи около 18:45 часа на улица "Дойран", съобщават от полицията.

38-годишен водач на "Даф", с прикачено полуремарке "Шмиц", след като е спрял в колона от автомобили преди светофара, при потегляне, удря с челната част неправилно пресичащата между спрелите в колоната коли пешеходка. Жената е починала на място.

Водачът на товарния автомобил е изпробван за употреба на алкохол и наркотични и упойващи вещества с технически средства, като пробите са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, експерт при Базова научно – техническа лаборатория при Областната дирекция на МВР в Плевен, автоексперт и съдебен лекар. По случая е образувано досъдебно производство и е сезирана Районната прокуратура в Плевен.

През изминалото денонощие в страната са загинали петима души, а 27 са ранени при катастрофи, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тежките катастрофи са 22.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари