19-годишно момиче загина при катастрофа във Врачанско

0
Петима са ранени при тежката катастрофа край село Краводер
Петима са ранени при тежката катастрофа край село Краводер

Петима са ранени при тежката катастрофа край село Краводер

19-годишно момиче е загинало на място, а петима са ранени при тежка катастрофа на международен път Е-79 край врачанското село Краводер.

Произшествието е станало след 18:00 часа, предаде БНР.

Младата жена е управлявала автомобил със софийска регистрация. Той е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в бус с хасковска регистрация.

Ранени са четирима пътници от буса и пътуващия в колата.

Пострадалите са настанени в Спешното отделение на врачанската болница.

Заради катастрофата е затруднено движението по международния път между Враца и Монтана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    qcst
    Искам да кажа нещо на по долният коментирал "Чудо"... Как можеш да се радваш на такова нещастие прасе такова. Подигравки си правиш със смъртта на млад човек с изказването "хайде сега да я видим ще влиза ли". Тя е навлезнала в насрещното поради това, че трябва да избегне ДВЕ ГОЛЕМИ ДУПКИ, не е навлезнала, за да се прави на интерена и да изпреварва. Момичето го познавам и беше душичка, лека й пръст. Приятелят й(мъжа й) , как мислиш , че ще живее след тази загуба или пък майката, която е изгубила детето си, преди един час са се видели и след малко и се звъни с траурна вест. Как може да сте такива прасета и да пишете такива злобни неща.
  • 4
    2
    123
    Хасковски бус с пътници на този път значи мангали хукнали към европа. Тези бусове са сред най-опасните субекти на даден път или европейска магистрала. 100% и те имат съпричастност към инцидента.
  • 0
    1
    Чудо
    Естествен подбор.Хайде сега да я видим ще влиза ли в насрещното!!!!Дано да се възстановят другите хорица!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари