Жена за малко не уби децата си в катастрофа

0
Тя е пътувала с децата си, когато поради несъобразена скорост преобръща колата си извън платното
Тя е пътувала с децата си, когато поради несъобразена скорост преобръща колата си извън платното

Млада жена е в болница с опасност за живота след самостоятелна катастрофа, съобщиха от полицията, цитирани от BURGASNEWS.

На 28 юли около 08:00 ч. на пътя Бургас – Карнобат, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, лек автомобил "Пежо 206", с бургаска регистрация, управляван от 31-годишната Л.И. от с. Черноград, общ. Айтос, с който се придвижвали и двете й деца – А.И., 7-годишен и Г.И., 2-годишен.

След катастрофата и тримата са в болница. Майката e настанена в отделение "Реанимация" на МБАЛ – Бургас с диагноза "политравматизъм", с опасност за живота, 7-годишното момченце е настанено в МБАЛ "Бургасмед" със счупено бедро без опасност за живота, а брат му е настанен в МБАЛ "Бургасмед" с диагноза "комоцио", без опасност за живота.

На същия ден около 12.00 ч. на кръстовището на бургаските улици "Въстаническа" и "Тракиец" в к-с "Меден Рудник", товарен автомобил "Форд Транзит", с бургаска регистрация, управляван от 29-годишния В.В. от Средец, при извършване на ляв завой към ул. "Тракиец", отнел предимството и блъснал движещия се в права посока по ул. "Въстаническа" мотопед "Лингвен", с бургаска регистрация, управляван от 22-годишния Р.Р. от Българово,който е настанен за лечение в МБАЛ "Бургасмед", с контузия на гръдния кош и лявата ключица, разкъсана рана на дясното бедро и коляно, без опасност за живота.

Източник: BURGASNEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари