Жена вилня в русенска механа

3
Клиентката ударила шамар на служителка в заведението, ритала полицаи, замервала ги с пръст
Клиентката ударила шамар на служителка в заведението, ритала полицаи, замервала ги с пръст Снимка: Dunavmost / архив

Клиентката ударила шамар на служителка в заведението, ритала полицаи, замервала ги с пръст

Бързо производство за хулиганство е образувано, след сигнал за жена нарушила обществения ред в заведение в Русе. На 21 октомври в 22:33 часа, чрез тел.112, е постъпил сигнал от механа в Русе, че в заведението клиентка грубо нарушава обществения ред - псува, вика и обижда други клиенти и персонала, а освен това е ударила шамар и е разкъсала престилка от работното облекло на жена, работеща там. На адреса е изпратен екип от служители на Първо РУ.

При пристигането на полицаите на място, клиентката посочена от управителя на заведението като нарушителка е нападнала вербално и тях с цинични думи и изрази. Униформените опитали да успокоят жената и да разговарят с нея, но тя започнала да ги рита, а след това да скубе цветя от поставени пред заведението саксии и да замерва с пръст.

Агресивните действия на жената продължили и спрямо пристигналия на място екип на ЦСМП. В крайна сметка тя е била задържана и отведена в Първо РУ за изясняване на самоличността ѝ. Установено е, че е русенка на 56 г. Заради неадекватното ѝ състояние е предадена на роднина.

По случая с първо следствено действие - оглед на местопроизшествие е образувано бързо производство за престъпление. Проведени са разпити на множество свидетели и работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    234234234
    В коя механа????
  • 11
    4
    Fen 3
    ИЗЛИЗА ЧЕ И ЧЕНГЕСАРИТЕ СА БИЛИ НЕАДЕКВАТНИ
  • 15
    3
    Няма значение
    На времето ни прибираха в изтрезвето и директно - бързо производство. Сега ги дават на роднини.
  • 9
    2
    Койот
    Недоклатена пачА!
  • 14
    1
    Русенлия
    Ми тя ако е луда, к'во наказание ще има?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари