Жена твърди, че е станала жертва на насилие в столичен МОЛ

1
Емили Цветкова е подала жалба в полицията
Емили Цветкова е подала жалба в полицията Видео: NOVA

Емили Цветкова е подала жалба в полицията

История за насилие. Емили Цветкова разказа, че на 1 август става свидетел на грубо отношение от страна на управител на магазин в столичен търговски център към негова служителка. Емили разказва, че когато решила да се намеси и да помоли мъжът да спре, агресията се обърнала към нея и управителят на магазина започнал да я блъска.

Учтиво помолих да прекратят конфликта. Управителят беше много груб. Хвърлиха ми поръчката на земята, изгони ме от магазина, блъскайки ме. Охраната ми каза, че няма с какво да ми помогне и ако искам да се обадя на полицията. Така и направих. Дойдоха униформени, които ми обясниха, че може да пусна жалба. Не мога да търпя насилие, защото съм била жертва на такова от работодателя ми”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA Цветкова.

От полицията потвърдиха, че има подаден сигнал и се събират материали по случая. От търговския център ни казаха, че мъжът е намлател на помещението. Екип на телевизията са се свързали и с мениджър на магазина. Оттам поясниха, че в момента правят вътрешна проверка и ще бъдат взети мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари