Жена се бори за живота си след верижна катастрофа в Стара Загора

1
Пострадал е и неин спътник в колата
Пострадал е и неин спътник в колата

Пострадал е и неин спътник в колата

Жена на 67 години се бори за живота си след верижна катастрофа в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Сигнал за инцидента е получен снощи около 22:00 часа. По първоначална информация на бул. "Никола Петков" е настъпил сблъсък между три леки автомобила. Единият е бил управляван от 32-годишен мъж, вторият - от 68-годишен мъж, а третият - от 25-годишен мъж. Пострадали са водачът на първата кола и 67-годишна жена, пътувала с него. Двамата са настанени в болница с различни наранявания. Жената е с опасност за живота.

Двама от шофьорите са тествани за употреба на алкохол, отчетени са нулеви резултати. Третият мъж е отказал да бъде тестван. Той е задържан за срок до 24 часа. Започнато досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари