Жена пострада тежко при спор за имот в Бяла

0
Синът на пострадалата я блъснал и тя ударила главата си в ръб на стена
Синът на пострадалата я блъснал и тя ударила главата си в ръб на стена

Синът на пострадалата я блъснал и тя ударила главата си в ръб на стена

На 3 декември около 17:17 часа в РУ - Бяла е получен сигнал за пострадала 57-годишна жена в дома си в град Бяла.

Тя е била прегледана от екип на ФЦСМП - Бяла, след което е откарана в УМБАЛ "Канев" в Русе. Там жената е приета в спешно отделение и впоследствие настанена в отделението по неврохирургия с черепно мозъчна травма и опасност за живота.

За изясняване на случая са изпратени служители на РУ - Бяла. Според първоначалната информация жената е била посетена в дома си от своя син /43 г./ и внука си. Помежду им е възникнал спор, заради собственост на имот, при което тя е била блъсната от сина си и е паднала, като при падането си е ударила главата в ръб на стена.

Случаят се разследва, на място е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. 43-годишният е задържан по ЗМВР за срок до 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    1
    Бай Колю
    Е па тя на 14 ли е била като го е родила? Значи е била на 12 години като отпушила пещерата. Явно пак цигански драми е тук.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари