Жена падна от четвъртия етаж в квартал „Ялта“ в Русе

2
Жената е намерена в безпомощно състояние
Жената е намерена в безпомощно състояние Снимка: Dunavmost / архив

Жената е намерена в безпомощно състояние

Служители на Първо РУ изясняват инцидент, станал вчера вечерта в Русе.

На 13 ноември в 21:13 часа, чрез ЕЕН 112, в ОДМВР - Русе е получен сигнал от гражданин, че пред жилищна кооперация в русенския кв. „Ялта“ е открита жена в безпомощно състояние, като впоследствие става ясно, че тя е паднала от четвъртия етаж на сградата. Незабавно на адреса са изпратени служители от Първо РУ за изясняване на случая.

Установена е самоличността на пострадалата /49 г./, като тя е била откарана и настанена за оказване на медицинска помощ в болница "Канев" в Русе. Извършен е оглед на местопроизшествие, образувано е досъдебно производство. Случаят се изяснява

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    доктора
    от 3 до 7 коментарите , ако коментарите не са от един и същ човек , ш черпя комшията една гроздова...
  • 10
    7
    Давай, България!
    Бъдете българи, всички които живеете на тази територия! Живейте в мир със своите съседи! Помогни (дори и с малко) и се усмихни- не ти струва нищо! Давай, България напред и нагоре!
  • 11
    6
    Чета и Мисля...
    Чета и мисля че доброто не е изгубено.Във всеки един от нас то се е скрило и се е свило уплашено.Оставете огъня на доброто да гори със пълна сила ,да се разгори.Нека доброто свети и гори да изгори лошотията и злото.Има надежда.Не всичко е изгубено за България и българите.Свети,свети огънче...... Дядо господи прости ни,молим ти се от сърце.С ум и разум надари ни.....
  • 19
    5
    Свидетелка
    Напълно съм съгласна с мнението на Свидетел!!! Моля, да подкрепяме своите съседи! Моля да се крепим и обичаме защото всички сме българи! Съседите са част от нашата опорна система и част от нашия живот! Една добра дума, едно кафе, една супа! Респект към написаното от Свидетел! Бъдете човеци!!!
  • 11
    4
    До запознат
    Не ставай лош човек.Дано да ти е простена лошата дума.Смири се.Не си господ или ангел и съдник.Кротко,кротко я карай.Малка е крачката да се хлъзне човека.Мисли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари