Жена оцеля с драскотини в зверска катастрофа

0
Жена оцеля с драскотини в зверска катастрофа
Снимка: Флагман

38-годишната Десислава Анигностова се е разминала само с дребни прорезни рани, след като тази сутрин заби „Пежо“-то си в ТИР край бургаския завод "Кроношпан". Жената вече е изписана за домашно лечение, съобщиха от МБАЛ-Бургас.

Френското возило бе смазано до неузнаваемост след жестокия сблъсък. „Ударът беше жесток, мислихме, че хората в колата са издъхнали на място. Шофьорът на ТИР-а не бе на себе си и не искаше да погледне към „Пежо“-то. Добре, че наблизо бяха полицаите, които дойдоха минута-две след инцидента и сами извадиха жената от автомобила“, разказват очевидци, цитирани от "Флафман". Десислава Анигностова инстинктивно се се е скрила преди удара, което практически я спасява.

От полицията съобщиха, че причината за ПТП-о е отнемане на предимството от страна на товарния автомобил и несъобразена скорост от френското возило.

Товарният камион е с пазарджишка регистрация. Пътувал е цяла вечер, за да достави суровина за Кроношпан. Шофьорът му Хасан Хюсеин не е употребил алкохол или други опиати, констатирала е полицейската проверка.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари