Жена остана без книжка, защото "дрифтила" в двора на КАТ

2
Марияна Мундрова: Да, превъртях гуми за 5-6 метра, но това не беше дрифт
Марияна Мундрова: Да, превъртях гуми за 5-6 метра, но това не беше дрифт

Марияна Мундрова: Да, превъртях гуми за 5-6 метра, но това не беше дрифт

Да въртиш гуми посред бял ден не къде да е, а в двора на КАТ пред погледите на десетки полицаи. В подобна история се е забъркала жена, която първоначално не разбрала, че ще бъде обвинена заради подобно нарушение. Звучи напълно абсурдно, но е истина или поне за известен период от време. Нарушението е описано в наказателно постановление, както и в съдебно решение на първа инстанция, което го потвърдило. Марияна Мундрова останала без книжка и работа. Случаят е от Сливен.

Жената била спряна от автопатрул близо до пазара в града. Поискали документите ѝ, след което да ги придружи до районното управление. Включили и сирени. Съмнението на полицаите било, че е употребила алкохол или наркотици. Алкохолната проба била отрицателна, но понеже нямала слюнка, над 20 минути втривала тампона в устата си. Марияна поискала вода или дъвка. Тя признала, че понякога пие хапче вечер, за да спи спокойно, тъй като страда от биполярно разстройство. По думите на жената, след като чули диагнозата ѝ, униформените се заканили да вземат книжката ѝ до живот. Финално ѝ дали вода, за да направи дръг теста, който бил отрицателен, предаде NOVA.

Точно педи да си тръгне от КАТ, полицаите решили да санкционират Марияна Мундрова за това, че дрифтирала в двора на институцията. Тя обаче обяснява случилото се така: „Да, превъртях гуми за 5-6 метра, но това не беше дрифт. Колата ми е на бензин и газ и винаги така става като паркирам”.

Накарали я да подпише глоба, която, по думите им, била за въртене на гуми, и щяла да е в размер до 200 лв. Тя се съгласила. Оказало се, че книжката ѝ ще бъде временно отнета, а глобата е 3000 лв. Марияна обжалвала, но съдът потвърдил нарушението. Жената останала без свидетелство за управление на автомобил за една година. След това Административният съд отсъдил, че не е дрифтирала в КАТ и документът трябвало да ѝ бъде върнат. От КАТ обаче изискали психо тест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Осман
    Кой знае, цяла нощ може да е дрифтила жената в леглото. Кой знае колко " гуми "е изтъркала. Как няма да и изсъхне устата и п....та. На всичко отгоре и дали тампон в устата.
  • 5
    4
    Viko
    И к'во като ти е колата на бензин и газ бе? Те колите сами въртят гуми... Моята кола е 270 коня и не върти гуми докато паркирам. Ако настъпя, върти да си е** майката, ама при нормално каране ESP-то не светва. Патката сигурно, типично по женски, е давала яко газ на заснежения, заледен паркинг (за да излезе по-бързо). Редовно срещана гледка през зимата - форсиране, въртене, нерви, псувни, че бараката без зимни гуми не тръгва. Правилно са ти взели книжката.
  • 7
    3
    Ама
    Теб май не те слуша главата .това което гледах по телевизията има нещо по добре вземи мерки сама казваш че пиеш лекарства за някакво разтройство ас карам кола газ бензин ама гуми не върти без ас да искам .Ако недай боже нещо по лошо се случи ще съжаляваш че не се се вслушала .Само приятелски съвет .
  • 4
    2
    нунчо
    И в полицията има такива не само би полярни но и Наркомани уволнени и после върнати като Попов в БОП
  • 12
    1
    Фффффф
    Такива кифли като теб многоооо!!И намираш оправдание!Безмозъчно мекотело!Ти не си нормална!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари