Жена опита да мине през пункта "Капитан Андреево" със злато за 100 000 лева на кръста ѝ

0
Жената е пътувала в автобус от Турция към България
Жената е пътувала в автобус от Турция към България Видео: NOVA

Жената е пътувала в автобус от Турция към България

Пътничка в автобус опита да мине границата с бижута за над 115 000 лева, облепени около кръста ѝ. Случаят е от 6 февруари от „Капитан Андреево". Жената е 65-годишна. Пътувала в автобус с българска регистрация. В него имало общо 27 пътници. Придвижвали се от Турция за България.

Автобусът е селектиран за щателна митническа проверка.

„Неспокойното поведение на една от пътничките буди подозрение у проверяващите. Митническа служителка извършва личен преглед на жената. При него се установява, че около кръста и в джобовете на якето, тя е укрила изделия от жълт метал. При експертната оценка, се установява, че това са изделия от 14-каратово злато. Над 1 кг, 56 пръстена, гривни, медальони, обеци”, заяви Диана Маркова, Агенция „Митници”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    mischi
    статията продължава, за една година на тази граница са конфискувани над 100 кг злато в полза на държавата. А после държавата плаче, че няма пари!
  • 3
    1
    КПП
    Сигурно е някоя съпруга на бедните протестуиращи земеделци! Само яко дърво за тези наглеци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари