Жена намери брат си увиснал на бесило в гаража на къщата си

0
Обесилият се Валентин Дюлгеров от село Склаве е бил намерен от сестра си Маргарита
Обесилият се Валентин Дюлгеров от село Склаве е бил намерен от сестра си Маргарита

Обесилият се 58-годишен Валентин Дюлгеров от село Склаве е бил намерен от сестра си Маргарита, която редовно ходила през уикенда при брат си, за да му почисти и сготви. Тя влязла в гаража на къщата и се натъкнала на потресаващата гледка.

Мъжът бе намерен вчера около 10 ч., увиснал на бесило в гаража на къщата си. Валентин не е семеен, работил е в пресевната в селото. Има сестра Маргарита, която живее в Сандански, и брат Георги, който е в селото, но живее в друга къща със семейството си.

След като го открила обесен Маргарита веднага позвънила на другия си брат, както и на тел. 112. На място пристигнали екип от Спешна помощ - Сандански и полиция. Медиците констатирали смъртта на мъжа и си тръгнали. Разследващи полицаи правиха оглед на мястото и снемаха показания от близките на починалия.

На мястото на трагичния инцидент пристигнаха кметът на селото Павел Пъхнев и началника на пощата Христо Филипов, който е съсед на 58-годишния мъж. Черната вест бързо се разнесе из селото, пише Struma.bg.

Хората се чудеха какво е накарало съселянина им да вземе фаталното решение. Те коментираха, че Валентин е бил много добър и услужлив. „Работеше си, нямаше вид, че нещо го измъчва. Всеки ден се виждахме на магазина, като ходим да пазаруваме. Когато някой иска помощ нещо да му завари, две мнения по въпроса нямаше. Валентин веднага се притичаше на помощ", коментираха потресени от трагедията жители на с. Склаве.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари