Жена ми ми каза, че съм спечелил над 3 милиона лева

0
Николай Стефанов от Габрово спечели 3,120 млн. лева от „6 от 49“
Николай Стефанов от Габрово спечели 3,120 млн. лева от „6 от 49“

57-годишният Николай Стефанов от Габрово е щастливецът, спечелил джакпота в 49-ия тираж на играта от тото 2 „6 от 49“ в размер на 3 120 616,80 лева.

Въпреки това бившият машинен оператор заявява, че най-големият му късмет е жена му, с която са заедно от над 30 години. Сумата беше спечелена на 22 юни, но габровецът чак сега се разкри пред медиите. Печелившият фиш е бил за 3,50 лева, пише Монитор.

Играя с едни и същи числа от тридесет и пет години, но джакпота спечелих не с тези, а с други числа, разказа щастливецът. - Играх за „5 от 35” и „6 от 49”. Смених числата само на „6 от 49”. Нещо ме осени. Съвсем на случаен принцип ги избрах. В печелившата колонка пуснах изцяло безразборни числа“, разказа Стефанов.

Запитан как ще изхарчи парите си, той отговори скромно, че не би могъл и не би искал да ги изхарчи всичките: „Ще помогна на сина ми, на братята си, на внучето, на семейството на жена ми. Общо взето на цялата рода. А за себе си - ще си купя един апартамент и нов автомобил“. Габровецът имал и планове за реинвестиция на част от приходите си.

Стефанов е вярващ християнин и е решил да направи дарение за строящата се габровската църква в квартал Голо бърдо. „Ще помогна и на габровския спорт конкретно за футбола на родния ми град, уточнява той. - Казах, че съм спечелил, единствено на най-близките си хора, приятелите и познатите не знаят.“

Жена ми записваше тотото, спомни си вълнуващите мигове новият тотомилионер. - Бях на гости у приятели и те ми казаха, че габровец е спечелил джакпота. Помислих, че може да съм аз. Когато се прибрах, жена ми ме помоли да седна, да се успокоя и ми каза, че съм спечелил над 3 милиона. И се прегърнахме от щастие.“

В семейството на Стефанов той не е единственият късметлия. Миналата година жена му е спечелила екскурзия до Рим от Националната лотария и е пожелала на мъжа си да спечели и той. Пожеланието й се сбъднало.

Стефанов си представя живота в бъдеще „На 360 градуса“. Милионерът обяви и че смята да се пенсионира предсрочно от работата си като машинен оператор в габровски завод. „За мен животът е постоянно развитие. Не обичам да стоя в застой. Сега осъзнавам, че жена ми е най-големият ми късмет, женени сме от 1985 година“, допълни Николай Стефанов, който има шанса да „рестартира“ живота си отново.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари