Жена изкорми бебето си, било обладано

0
Майката впоследствие призна, че не е искала да нарани детето
Майката впоследствие призна, че не е искала да нарани детето

В Кения бе арестувана жена, която е убила шестмесечния си син, като му е изтръгнала езика и вътрешностите по време на ритуал по екзорсизъм.

Ирене Мбите бе заснета как държи в скута си трупчето на детето си, увито в чаршаф, пред дома им в бедния квартал Кангуруе в Найроби. Местни жители подали сигнал в полицията, след като лелята на Ирене, Катерин Мутхама отишла в къщата и заварила потресаващата гледка на убийството, пише Всеки ден

Когато пристигнах, изпаднах в шок. Видях, че майката е изтръгнала езика на бебето. Започнах да крещя и да я питам защо го е убила", разказа лелята пред телевизия K24.

Предполага се, че жената е изрязала езика на сина си и го е изкормила в опит „да го освободи" от демони. Съседи казаха, че ритуалът по прогонването на злите сили е продължил цяла нощ.

Майката впоследствие призна, че не е искала да нарани детето. „Господ да ме накаже, ако съм направила нещо лошо на сина ми, който обичам страшно много. Години наред се молех да зачена с него и да го родя", каза психясалата жена.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари