Жена изгоря до електрически стълб край Басарбово

4
Младата жена е приета в УМБАЛ "Канев" с изгаряния по тялото и с опасност за живота
Младата жена е приета в УМБАЛ "Канев" с изгаряния по тялото и с опасност за живота

Младата жена е приета в УМБАЛ "Канев" с изгаряния по тялото и с опасност за живота

МВР - Русе изяснява сигнал за жена пострадала с изгаряния. На 17 юни 2023 г., около 01:30 часа, Отделението на МВР в град Русе получи тревожен сигнал за жена, която е била приета в болницата "Канев" с сериозни изгаряния по цялото си тяло и в критично състояние. Незабавно на мястото на инцидента бе изпратен полицейски екип с цел да разкрие фактите около случая.

Според полицейските служители, жертвата е 29-годишна русенка, като според свидетелството на нейния приятел, тя е получила нараняванията си в района на скалния манастир близо до село Басарбово, докато двамата са се разхождали по-рано през вечерта. Приятелят разказал, че жената се отдалечила за кратко време, но когато тя не се върнала, той тръгнал да я търси. След като чул викове за помощ, той я намерил в близост до метален електрически стълб, където тя била с изгаряния по тялото. Незабавно я откарал в русенската болницата за лечение.

Мястото на инцидента бе подложено на преглед от полицейска дежурна група, която събра необходимите доказателства и документира случая. Въз основа на получената информация, бе започнато досъдебно разследване от Първо РУ в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    6
    Петър
    Жица са брали посред нощ Мангалката е електроспециалист .Сега ще се я лекуват без осигуровки е ,но е спешен случай.
  • -3
    5
    Хой глава затрива
    На Пренчо еректората направо буквално гори мааму стара. Пренчо поръча ли вече ЧЕШМАТА с двата тупурдака дет ще е върха на Али Аман Пренчовото ти управление? На кого ще оставиш циганската ти гледачка Свазилена? А да. Има място на новият ти паркинг за една ........ва.
  • 21
    4
    ...
    "жената се отдалечила за кратко време, но когато тя не се върнала, той тръгнал да я търси..." - яко лъже тоя...
  • 16
    3
    Русенец
    Ами то както се разбира,ако имате проблеми с тока не се обаждайте на Енергото Ами в полицията. Като ви изпратят хора, те веднага ще разберат къде е проблема.
  • 56
    2
    Електрото
    Как пък точно се "гори" до електрически стълб, където заземяването е дефинирано? Май малко за "бране" става дума. И дайте повече инфо - внесла ли е жертвата поне една здравна осигуровка, колко ще и струва лечението.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари