Жена издъхна в Спешното във Враца, а рецепционистката си бърка кафето

14
44-годишната жена си е отишла пред очите на детето си
44-годишната жена си е отишла пред очите на детето си

Кошмарен случай с фатален край се разигра в Спешен център във Враца.

За това сигнализира очевидец, който твърди, че жена на около 35-40 години ( по информация на NOVA жената е на 44-години от село Пудрия), е издъхнала пред регистратурата, предаде GlasNews.bg.

Тя е придружавана от своя съпруг и малкото им детенце, което за огромно съжаление става и свидетел на ужаса. Иван Илиев публикува покъртително видео от лечебното заведение. На него се вижда, как служителка на регистратурата безучастно гледа през стъклото и коментира, че жената вероятно е пила нещо.

В същото време не спира да разбърква кафето си! Впоследствие, вместо да повика медик, тя пита дали съпругът знае ЕГН-то на жената.

Притесненият мъж казва, че на жена му не ѝ достига въздух и вероятно си е глътнала езика. Прави опити да вдиша, но не успява и главата ѝ се накланя настрани.

"За мен медицинската сестра на регистрацията трябваше спешно да извика медик, а не да търси лична карта, регистрация и направа на тест за ковид. Ако беше захранена с кислород (съпруга и първите думи му бяха-нестига и въздух) жената щеше да е спасена, а нямаше и 35-40г. Почина пред очите на детенцето си! Нямам думи!", написа Иван Илиев.

Вълна от възмущение и гняв предизвика публикацията. Хора от областта споделят, че във въпросното Спешно отделение практиката е такава, както и отношението.

Екипът на Dunavmost няма да публикува кадрите с оглед на съдържанието им.

Съболезнования на семейството!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    13
    Кральо портальо
    Животът на хората не струва нищо. Много е модерно да се защитават котенца, активна тв кампания имаше против фойерверките, които безпокоят бедните кученца и могат да спирката, но когато стане дума за МАЙКА, търсим лична карта, за не умре нерегистрирани. Затвор за гридата с бъркалката. Да ходи да се моли на регистратори да дойде лекар.
  • 6
    12
    Стоян
    Направо всеки ден бой,профилактично,и да се оставят така пребити на пода,да видят дали е добро това,което са сторили!Боклуци в бели престилки!
  • 6
    11
    daskal
    Адови изроди! Кретени! Дано стократно ви постигне това, което причинлявате на другите!
  • -7
    10
    BG
    Путин е хамстер.
  • 2
    9
    darkaveng
    Гост, 14:24 | 1.2.2022 г., Баце, вие (ти) да не си Идиот????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари