Жена е пребита от кандидат за кмет, защото не гласувала за него

0
Мая Шейнова: Като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за друг съветник
Мая Шейнова: Като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за друг съветник

Мая Шейнова: Като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за друг съветник

Сигнал за агресия и побой. Кандидат за кмет на Берковица преби жена, която била член на комисия от неговата партия. Това твърди потърпевшата, която разказва за последствията от насилието, цитирана от NOVA.

По разказа на жената всичко се случва ден след първия тур на местните избори. „Милован Жан Панталеев ми звънна по телефона и започна да ме обижда с нецензурни думи, сред които „Мърлячка, ние ще те унищожим”. Каза ми да отида в офиса му, където беше пълно с хора”, разказа Мая Шейнова.

В офиса бил кандидатът за кмет, Зоя Иванова – общински съветник, и още един мъж. „Започнаха да ме блъскат, да ме бият и обиждат. Блъскаха ме към вратата и в столовете”, твърди потърпевшата.

Жената заснела всичко с телефона си, но записът бил изтрит от кандидата за кмет. Обяснението за агресията дошло малко по-късно, в телефонен разговор: „Пита ме защо не съм гласувала за общински съветник от тяхната партия. Каза ми, че като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за друг съветник”, обясни Шейнова.

Потърпевшата подава жалба в полицията. След това при преглед от съдебен лекар е установено, че има кръвонасядания по бедрото и гърба. Екипът на NOVA потърси Милован Панталеев, който обясни, че ще помисли и ще върне обаждане, за да разкаже своята версия – това обаче не се случи. На този фон, от прокуратурата в Монтана обясниха, че материалите от полицията по случая са предадени на обвинението в сряда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Допълнение
    Само че тук е пропуснато, а в репортажа по Нова жената каза от къде е бил кандидатът за слава - местната коалиция между Възраждане и ИТН. Странно щеше да е изобщо, ако се чуе, че в някоя от двете организирани престъпни групи има читав човек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари