Жена блъсна Bentley за 1.5 милиона лева в Харманли

5
За късмет на жителката на Харманли обаче британският автомобил пострада сравнително леко при сблъсъка
За късмет на жителката на Харманли обаче британският автомобил пострада сравнително леко при сблъсъка Снимка: SakarNews / скрийншот

Злополуката станала при неразрешен обратен завой

Харманли за малко не влезе в историята с най-скъпата катастрофа за десетилетието в България, след като жена с Mercedes удари класическо Bentley 4 1/2 от 1929 година на кръстовище в града. Според сайта SakarNews дамата направила неразрешен обратен завой и уцелила директно класическата британска кола, участник в Ypres to Istanbul challenge.

Точната застрахователна оценка на британската класика не е известна, но през последната година екземпляри от същия модел се продадоха съответно за 609 000 долара, 823 575 долара и 1.25 милиона долараЗа късмет на жителката на Харманли обаче британският автомобил пострада сравнително леко при сблъсъка и собствениците му, Греъм и Марина Гудуин, успяха дори да завършат етапа от Пловдив до Одрин, информира Automedia.bg

Bentley 4 1/2, <strong class='keys'>Харманли</strong>, катастрофа

Bentley 4 1/2 е спортен модел на Bentley, произвеждан между 1927 и 1931 година. Създадени са общо 720 бройки, включително 55 състезателни автомобила с добавен компресор, известни като Bentley Blower. Именно един от тях печели 24-те часа на Льо Ман през 1928.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Андро
    Как така жена? Невъзможно! Та те били най-внимателните шофьори! Хей, журналистите, да не сте се объркали? На днешно време, стават тези грешки. Проверихте ли, където трябва, а?
  • 0
    1
    Наблюдател
    Какво прави Бентлито в Харманли?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари