Жандармеристи от Русе участваха в спецакция в Павликенско

1
Били са проверени 31 адреса в района /Снимката е илюстративна/
Били са проверени 31 адреса в района /Снимката е илюстративна/

Жандармеристи от Русе участваха в спецакция в Павликенско.

35 кубика крадени дърва бяха намерени при спецакция в Павликенско. Образувани са осем бързи производства за незаконно добитата дървесина и 13 лица са с повдигнати обвинения. Били са проверени 31 адреса в Павликени, Сухиндол, Бяла черква и селата Стамболово, Лесичери, Михалци, Батак и Караисен.

По време на операцията са приключени седем други досъдебни производства и една преписка за кражба. 13 лица са привлечени като обвиняеми, на 12 от тях са наложени мерки за неотклонение подписка, едно е задържано за срок до 72 часа. Образувана е една преписка за държане на акцизни стоки без бандерол.

Проверени са общо 88 лица и 68 автомобила. Съставени са 37 акта, от тях 19 по Закона за движение по пътищата, един по Кодекса за застраховането, три по Закона за българските лични документи, два по Закона за гражданската регистрация и 12 по Закона за горите. Наложени са 48 глоби по фиш. Установени са 60 нарушения на скоростните режими. В операцията се включиха служители от РУ – Павликени, ОДМВР – В. Търново, ЗЖУ – Русе, ТД ДГС – Болярка, и РДГ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари