Жан Тод: Лекуват Михаел Шумахер за връщане към по-нормален живот

1
Това е последната информация за състоянието на седемкратния шампион от устата на президента на FIA
Това е последната информация за състоянието на седемкратния шампион от устата на президента на FIA Снимка: Associated Press

Това е последната информация за състоянието на седемкратния шампион от устата на президента на FIA 

Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер е „лекуван“, за да може „да се върне към по-нормален живот.“ Това е последната информация за състоянието на седемкратния шампион от устата на президента на FIA Жан Тод, който сега е един от малкото хора, които се допускат лично до стария му приятел в дома му.

Извън това почти нищо не се знае за 51-годишния Шумахер след падането му на ски писта през 2013 г. „Много съм дискретен по този въпрос“, изтъкна пред „Уест Франс“ Тод, бившият шеф на Ferrari, предава DarikNews.

сички знаем, че Михаел е претърпял много сериозна контузия и, за съжаление, тя е с големи последици за него. Оттогава той е бил лекуван, за да може да се върне към по-нормален живот", добави той.

Тод бе помолен да коментира очаквания дебют на сина на Шуми – Мик, във Формула 1 в американския тим Haas през следващата година. "Той е шампион във Формула 3 през 2018 г. и във Формула 2 тази година", припомни Тод. „Следващата стъпка е Формула 1 и вероятно ще бъде най-трудната за него. Но той показа, че има качествата да извлече максимума от една кола.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари