Жан-Мари Льо Пен е в болница след инфаркт

0
Бившият лидер на крайната десница във Франция е в съзнание
Бившият лидер на крайната десница във Франция е в съзнание Снимка: БГНЕС

Бившият лидер на крайната десница във Франция е в съзнание

Бившият лидер на крайната десница във Франция Жан-Мари Льо Пен е получил "лек инфаркт" и е бил откаран в болница, съобщи близък до него източник.

"Жан-Мари Льо Пен е хоспитализиран в държавно заведение в района на Париж. Семейството и приятелите му са обезпокоени, но спокойни", заяви съветникът на 94-годишния Льорен дьо Сен Африк, потвърждавайки информация, разпространена от информационното списание Le Point, предаде БГНЕС.

Льо Пен остава "в съзнание", добави той.

Льо Пен, баща на настоящия лидер на крайната десница Марин льо Пен, е бил хоспитализиран няколко пъти през последните години.

През февруари 2022 г. Льо Пен-старши беше хоспитализиран, след като получи "лек" инсулт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари