Зеленски отново поиска да се срещне с Путин

0
Вярвам, че без тази среща е невъзможно да разберем напълно какво би накарало Русия да сложи край на войната, заяви украинският президент
Вярвам, че без тази среща е невъзможно да разберем напълно какво би накарало Русия да сложи край на войната, заяви украинският президент

Украинският президент вече на няколко пъти призова за среща с руския си колега

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че е необходимо да се срещне с президента на Русия Владимир Путин, независимо от това в какъв формат ще бъде проведена срещата, предаде Франс прес.

Вярвам, че без тази среща е невъзможно да разберем напълно какво би накарало Русия да сложи край на войната”, каза Зеленски в интервю за украинската медия “Суспилне”, предава БТА.

Зеленски, който се придържа към разбирането, че “без преговори няма да спрем войната”, на няколко пъти призова за среща с Путин, отбелязва Франс прес.

От началото на руското нахлуване в Украйна вече се състояха няколко кръга от преговори между Москва и Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Г.З
    Зеленият се надсмива на Путин на предните срещи,сега среща искал. Няколко акта на “демократа” Зеленски, които да накарат хората с украински флагове на профилите да се замислят кого всъщност подкрепят: - Зеленски забрани с указ две парламентарно представени партии - втората по сила "Опозиционна платформа (44 депутата) и Опозиционен блок (6 депутата). Причината е, че били антилиберални, проруски и евроскептични. - Украинските служби арестуваха и държат в ареста главния редактор на независимото онлайн издание “Таймер” - Юрий Ткачов. Една от последните публикации на Ткачов е за наличието на украински мини в Черно море, застрашаващи корабоплаването и туристическия сезон във всички черноморски страни. - Зеленски нареди с указ петте информационни телевизии в Украйна да се слеят в „единна информационна платформа за стратегическа комуникация”, предавайки еднакви новини 24 часа в денонощие. - През 2021 г. Зеленски забрани 3 телевизионни канала и блокира достъпа до един от водещите новинарски сайтове „Страна“. Международната и Европейската федерация на журналистите (IFJ и EFJ) осъдиха остро налаганата в Украйна цензура. - Зеленски назначи за ръководител на регионалната администрация в Одеса Максим Марченко, бивш командир на доброволческия батальон „Айдар“. Това формирование е обвинявано от Амнести интернешънъл във военни престъпления по време на военните действия в Донбас през 2014 г. - Зеленски в продължение на почти 3 години откакто е президент, не е изрекъл и думичка, с която да се опита да утеши близките на убитите от неонацисти над 14000 мирни граждани в Донбас. В последните месеци преди да започне военния конфликт в Украйна, много социологически проучвания показваха, че „Опозиционна платформа – За живот” излиза на първо място сред предпочитанията на избирателите, докато партията на Зеленски „Слуга на народа” се бе сринала на четвърто място. Някак шизофренично ми изглежда да говориш за евроценности, демокрация и свобода на словото, и в същото време да подкрепяш режим, забраняващ опозиционни партии и медии, и режим който арестува инакомислещи журналисти. Неслучайно Международната и Европейската федерации на журналистите (IFJ и EFJ) осъдиха остро налаганата в Украйна цензура. Сложете си български знамена.
  • 3
    2
    ...
    "От началото на руското нахлуване в Украйна вече се състояха няколко кръга от преговори между Москва и Киев." Като временните примирия се използват за прегрупиране на войските на Володимир Зеленски. Анализите са ясни за всеки трезвомислещ човек...
  • -9
    1
    безпристрастен
    Само един страхливец се крие от среща и провеждането на мъжки разговор. Или психопат, който е решил да избие един цял народ И двете възможности не са много лицеприятни за руския диктатор.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари