Зеленски към Путин: Преговаряй с мен. От какво се страхуваш?

2
Президентът на Украйна призова президента на Руската федерация да седне на масата за преговори с него
Президентът на Украйна призова президента на Руската федерация да седне на масата за преговори с него

Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова президента на Руската федерация да седне на масата за преговори с него, съобщава УНИАН.

Зеленски се обърна към Путин по време на пресконференция:

"Какво искаш от нас? Напусни земята ни. Ако не искаш да си тръгнеш, седни на масата за преговори с мен. Аз съм свободен. Само че не на 30 метра като с Макрон и Шолц. Аз съм съсед. Не хапя. Аз съм нормален мъж, седни с мен, поговори. От какво се страхуваш? Ние никого не заплашваме, ние не сме терористи. Не обираме банки. И не нападаме чужди земи", каза той в обръщението си.

По-рано днес, във видеопослание до нацията, президентът на Украйна даде оптимистична оценка за хода на войната и призова украинците да продължат съпротивата.

Зеленски разкритикува и нерешителността на НАТО да затвори небето над Украйна.

"Ако не можете да затворите небето сега, то ни кажете кога. Кажете ни какво количество хора трябва да загинат, колко крака, ръце и глави трябва да излетят, за да стигнат до вас? Кажете ми колко, ще отида да преброя и ще изчакам този момент", каза президентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Do 8
    За съжаление чорбаджиите са били българи и са "играли" с османлиите против българския народ от материален интерес. До ден днешен у нас предателската им роля не е била надживяна и още е така, независимо, кой и как е издевателствал над народа ни, чорбаджиите са тук - веднъж са фашисти, после са активни борци п/в фашизма, после социалисти, БСП-ари, СДС-ари, "частници", малък и среден бизнес...Просто различни думи са едно и също - все чорбаджии.
  • 6
    8
    материалист
    До спермаман Ей, винаги вярвах, че все още нещо е останало в нас от нашите предци, от валикия български войник, който цяла Европа го е гледала и му се е възхищавала. Този войник, който никога не е капитулирал на бойното поле. Който никога не е позволил да бъде пленено дори и едно българско боййно знаме. Този, който се е клел, че ще защитава майка България с кръвта и живота си. А ти драги ми сперматозоиде - явно ти първи ще капитулираш и ще предадеш всичко това. Но забележи - с цел материален интерес. Дали жителите на Батак в онази църква въобще са помислили за капитулация, с оглед интереса им да останат жива и да получат турски грошове? Дали Ботев, Левски, Бенковски са били готови да капитулират и с оглед злато или друго да продадат България?? Дали опълченците на Шипка са помислили да капитулират? Или жителите на Стара Загора, на Плевен? Можели са да го направят с оглед материален интерес, но не са! Дали през 1885 година нашата млада армия е помислила за капитулация пред Сърбия. Или сега се гордеем, че армия предвождана от капитани е победила генералската сръбска армия Затова ги помним и се прекланяме пред теб. Защото не са били материалисти като теб. Но надали ще го разбереш, явно в главата ти вместо мозъчни клетки има само от това бялото, с което гордо си кръстил профила си. Съчувствам в нещастието ти!
  • -5
    7
    Spermaman
    Ше ядат накрая укрите, кура Зеленясъл.
  • -3
    6
    Spermaman
    Колко тъпо парче е тоя просто, не е истина. Вместо да му уври тиквата че няма как да победи, да беше капитолирал и искал от братушките да му възтановят всички материални щети, да платят кръвнината на всички убити/ранени, и да му дадат преференциални цени на газ, нефт и достъп до Руския пазар. Украинският народ щеше да спечели много повече от сега.
  • 3
    5
    No comment !
    "Кажете ни какво количество хора трябва да загинат, колко крака, ръце и глави трябва да излетят, за да стигнат до вас? Кажете ми колко, ще отида да преброя и ще изчакам този момент". Егати кръвожадното изказване ! Какво, ще се разходят главорезите му из кварталите и ще му го доставят всякакви - от жени, деца, старци? Мръсна гад, да го разчекнат, дано !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари