Заведение в центъра на Пловдив пълно с хора... но не работи

0

Ядат храна от близки дюнерджийници, пият от денонощни магазини, играят карти

Няколко маси на заведение в центъра на Пловдив са пълни с младежи в този час, показва проверка на TrafficNews. Става дума за пицария в центъра на Пловдив до Римския стадион, която има външни маси, непосредствено до площадчето.

Въпреки че няколко маси са окупирани от млади пловдивчани, вратата на заведението е затворена. Масите са закрити с твърд найлон, но са със свободен достъп. По плотовете има множество опаковки от храна от близките заведения за бързи хранене, а пластмасата, покриваща чашите се ползва за пепелник.

"Гостите" консумират и много енергийни напитки, сред които традиционни кенчета на известни марки, кафета, коли и други напитки, оставащи в тайна, тъй като са сипани в хартиени чаши. Близкият денонощен магазин до чешмата зад Джумая джамия се пука по шевовете. Пред него е изкарана маса с бири и има над 15 човека, които очевидно използват пространството вместо заведение.

Друга маса от затворената пицария пък е заета от настървени картаджии, които мятат карти и обявяват екзалтирано терци и белоти. Иначе заведения и молове на работят, училищата и детските градини също. Всички бизнеси свързани с обучение, игра и възпитание на деца са затворени. Въобще - пренасочват се младежи на целеви места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари