Завърши ученическо първенство по тенис на маса в Русе

2

Общинските ученически игри по тенис на маса за учебната 2022-2023 излъчиха победители

Те се проведоха в залата по тенис на маса на СКТМ "Дунав" в Русе.

На 8 януари се изиграха срещите при момчетата и момичетата 5 - 7 клас. При момчетата победители станаха младите състезатели от МГ "Баба Тонка", на почетната стълбичка след тях завършиха СУЕЕ "Св. Константин Кирил - Философ", а ОУ "Васил Априлов" се класираха трети. Освен в отборната надпревара, се изиграха мачове и за индивидуално класиране като в него на първите три места завършиха Роан Гочев и Борис Златев от МГ "Баба Тонка" и Мартин Йоргов от СУЕЕ. При момичетата 5-7 клас на първите две места отново завършиха състезателите от МГ "Баба Тонка" и СУЕЕ "Св. Константин Кирил - Философ", а трети станаха ОУ "Братя Миладинови". Индивидуални шампионки станаха Марина Начева, Калина Попова и Валентина Боянова и трите от МГ "Баба Тонка".

На 9 февруари се проведе състезанието за юноши 8-10 клас. На първо място се класира ПГЕЕ „Апостол Арнаудов”, втори са младите тенисисти от АЕГ „Гео Милев”, а на трето място се нареждат състезателите от ПГСАГ „Пеньо Пенев”. Атила Пламенов от ПГСАГ „Пеньо Пенев” е на първо място в индивидуалната надпревара. След него са Боян Петров от МГ "Баба Тонка" и Никола Костадинов от ПГЕЕ „Апостол Арнаудов”. При девойките 8-10 клас шампиони станах ПГ по туризъм "Иван П. Павлов", купата за второ място и тук отиде при АЕГ "Гео Милев", а трети се класираха ПГ по облекло "Недка Иван Лазарова". Лила Лъвчиема и Анелия Асенова от ПГ по туризъм "Иван П. Павлов" са на първо и второ място, а Ева Касабова от АЕГ "Гео Милев" е трета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари