Завърши турнирът по волейбол за девойки в Русе

2

Момичета от "ВК Любо Ганев - Автосвят" завоюваха бронзов медал

Успешно завърши вторият ежегоден турнир по волейбол за девойки (U20) за купата на кмета на Русе. Организатор на турнира е волейболен клуб „Любо Ганев - Автосвят“ с председател Сашо Тодоров, съобщават от Община Русе.

След оспорвани битки първото място завоюва отборът на гостите от "Варна ДКС", на второ място се класираха "Дея Волей" от град Бургас, а бронзовите медали бяха за нашите момичета от ВК „Любо Ганев - Автосвят“. Най-изявените състезателки бяха отличени и с индивидуални награди.

Собственик и президент на клуб „Любо Ганев - Автосвят“ е Сашо Тодоров. Той е първият треньор на президента на Българската федерация по волейбол Любо Ганев и през годините е подготвил редица шампиони в български и чуждестранни отбори.

Турнирът се проведе със съдействието на Община Русе в залата на Ученическа спортна школа на спортен комплекс „Ялта“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари