Затвориха пътя Главан - Младиново за снегопочистване

0
Останалите пътища и проходи на територията на област Стара Загора са почистени и отворени за ползване при зимни условия
Останалите пътища и проходи на територията на област Стара Загора са почистени и отворени за ползване при зимни условия

Останалите пътища и проходи на територията на област Стара Загора са почистени и отворени за ползване при зимни условия

Пътят Главан – Звездата – Младиново временно е затворен за движение за превозни средства за снегопочистване, съобщават от полицията в Стара Загора.

Обходът в двете посоки е през Раднево – Гълъбово – Симеоновград.

Всички останали пътища и проходи на територията на област Стара Загора са почистени и отворени за ползване при зимни условия. Пътното платно на прохода на Републиката и на магистралите Тракия и Марица в областта са мокри, на Шипка пътя е заснежен, информират от областното пътно управление и призовават шофьорите да се движат съобразно условията.

Оранжев код за значителни валежи от дъжд и сняг е обявен за пет области на страната, съобщи Националният институт по метеорология и хидрология. Кодът е в сила за областите Бургас, Кърджали, Смолян, Хасково и Ямбол. Предупреждението е за значителни валежи от дъжд, които ще преминават в сняг. Очакваните количества са между 30 и 50 мм. В следобедните часове се очаква валежите да спрат.

В други четири области е обявен жълт код за силен вятър и валежи от сняг - Благоевград, Пазарджик, Пловдив и Стара Загора. Очакват се виелици и навявания, а в следобедните часове метеорологичната обстановка трябва да се нормализира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари