Застреляната до Алексей Петров жена е с опасност за живота

0
Това съобщиха медици от "Пирогов"
Това съобщиха медици от "Пирогов" Снимка: 24 часа

Това съобщиха медици от "Пирогов"

Жената, ранена при стрелбата срещу Алексей Петров, ще бъде оперирана по спешност. Самоличността ѝ все още не е идентифицирана, но се знае, че е на 48 години, казаха на брифинг по случа от "Пирогов", предаде 24 часа.

Пострадалата веднага е въведена в пироговската противошокова зала, където са извършени подробни диагностични дейности. От най-голямата спешна болница у нас дадоха брифинг за състоянието на ранената жена. Тя е със счупена ръка и огнестрелна рана в предмишницата, като куршумът е преминал през гръдния ѝ кош. Два екипа в момента оперират пострадалата. 48-годишната жена е интубирана, въведена в медикаментозна кома. Предстои два екипа да я оперират. Има опасност за живота ѝ.

Припомняме, че Алексей Петров бе застрелян показно с пушка в столичния квартал "Драгалевци", на пътя, който води към хижа "Алеко". Сигналът за стрелбата е получен в МВР в 12:20 ч. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които установяват безжизнено тяло на мъж и ранена жена.

Всички входове на София са блокирани от полицейски автомобили. Градският прокурор на София Илияна Кирилова, заедно с двама от заместниците ѝ Христо Кръстев и Ивайло Илиев, са на мястото

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари