Застрелян е мъж в Стокхолм

0
Поредният инцидент със стрелба вероятно е свързан с войната между бандите
Поредният инцидент със стрелба вероятно е свързан с войната между бандите

Поредният инцидент със стрелба вероятно е свързан с войната между бандите

В Стокхолм беше застрелян мъж при пореден инцидент, свързан предполагаемо бандитско нападение, съобщи днес шведският в. "Афтонбладет", като се позова на изявление на полицията.

Шведските екипи за спешна помощ не са успели да спасят живота на мъж на възраст между 20 и 30 години, който е бил прострелян снощи в южен квартал на столицата Стокхолм, допълва вестникът. Има задържан по подозрение в убийство, се казва още в съобщението.

При извършените обиски в района на стрелбата полицията е задържала още няколко души, заподозрени в други престъпления, които нямат връзка с инцидента. Шведските власти не дадоха повече подробности, предава БТА.

Поредният инцидент със стрелба вероятно е свързан с войната между бандите, която отдавна тормози страната. Швеция, чието население е около 11 милиона души, от няколко години се опитва да се справи с банди, занимаващи се с наркотици и измами.

Според шведската полиция над 60 000 души в страната са свързани с престъпни банди, а от тях около 14 000 души активно участват в престъпни мрежи.

Има многобройни смъртоносни престрелки и нападения с експлозиви в рамките на войната между съперничещите си банди, като при тези конфликти жертва са ставали и невинни минувачи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари