Застреляха мъж пред очите на жена му в София

1
Инцидентът е станал в жилищна кооперация, непосредствено до Женския пазар
Инцидентът е станал в жилищна кооперация, непосредствено до Женския пазар

Инцидентът е станал в жилищна кооперация, непосредствено до Женския пазар

Мъж почина, след като беше прострелян в главата в кооперация в района на Женския пазар в София в петък. Жертвата издъхнала в линейката на път за болницата.

Нападателят - 62-годишен, е задържан. Той е съсед на убития. Спорът между двамата се разразил заради поставяне на междинна врата в кооперацията им, обясниха разследващите. Но неразбирателството като цяло продължавало от години. Имало подавани сигнали до полицията и от двете страни - за вербална и физическа агресия. До образуване на наказателно производство обаче не се е стигало и вероятният извършител на убийството няма криминални регистрации.

Сигналът за извършеното престъпление на ул. "Стефан Стамболов" е подаден минути след 12:00 часа от жената, с която починалият живеел на семейни начала. По информация на NOVA тя е станала свидетел на нападението. Има и други очевидци, които предстои да бъдат разпитани.

Разследващите все още установяват какво точно е оръжието на убийството и отказаха информация за това дали е намерено.

Съседи на предполагаемия стрелец и жертвата разказват, че нападателят бил агресивен. Преди години атакувал бременната жена на друг съсед. По информация на живеещите в кооперацията мъжът е бивш военен, а след това работил като шофьор на маршрутка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Теодор Илиев
    Ако има камери на това място ще се разбере всичко!
  • 1
    7
    русенец
    Още един труп на съвестта на държавните органи. Тая държава не и стига останалото, но ни избива и в буквалния смисъл на думата.
  • 6
    6
    До "до 2"
    И стигаме до философското заключение: По-добре много време жив отколкото завинаги умрял ама с допълнителна врата. Щото умрелите бързо се забравят, остава да ги помнят само близките им. А в случая убитият няма да влезе в учебниците по история на България с някое гиройство и да е известен на следващите поколения.
  • 6
    5
    да
    Гаранция някой откачил пенсиониран полицай или военен, най-често те правят такива простотии, и то спрямо комшии, щото винаги се считат за "старши" в блока.
  • 3
    4
    до 1
    Както винаги, неадекватен и с фрази патос ала "Отечествен фронт". Дай да видим кое е агресия? Агресия ли е когато луда баба подава сигнал след сигнал срещу теб, полиция идва над 5 пъти на проверки и не удостоверява нито един факт от сигналите. Обаче полицаите вдигат рамене и казват "Знаем, че не е добре жената ама ако не дойдем ще ни накажат". И ако вече изпаднал в амок и отвъртя един шамар, кой е агресора? Аз, нали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари