Застраховат турските кораби и самолети, пътуващи до Русия и Украйна

1
Застрахователните гаранции ще бъдат издавани от Центъра за управление на специфичните рискове в Турция
Застрахователните гаранции ще бъдат издавани от Центъра за управление на специфичните рискове в Турция

Турското министерство на транспорта ще предостави застрахователни гаранции на турските кораби, извършващи курсове до украински и руски пристанища, заради рисковете в Черно море в резултат на войната между Русия и Украйна, съобщава в."Йени шафак", цитиран от БТА.

Застрахователните гаранции ще бъдат издавани от Центъра за управление на специфичните рискове. Застрахователните гаранции ще обхващат и самолети, извършващи полети до двете страни.

Вестникът отбелязва, че в рамките на закона за застраховането гражданските и въздухоплавателни съдове, изпълняващи курсове до Украйна и Руската федерация, също както и пътниците, екипажът, товарите и самите транспортни средства, ще получат застрахователни гаранции. Изданието съобщава, че министерството на транспорта е изпратило писмо до всички браншови структури и организации, в което се посочва, че представителите на сектора, изпълняващи морски курсове до Украйна и Руската федерация, могат да се свържат с Центъра за управление на специфичните рискове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари