Заспал шофьор предизвика катастрофа на път Е-79

0
За щастие водачът на другия автомобил е успял да избегне челен сблъсък
За щастие водачът на другия автомобил е успял да избегне челен сблъсък Видео: NOVA

Инцидентът по чудо се размина без жертви

Катастрофа между два автомобила на главен път Е-79 край село Железница. Пострадали няма, благодарение на бързата реакция на един от шофьорите, информира NOVA.

Той успял да избегне челен удар с навлезлия в насрещното движение автомобил с немска регистрация. В него пътували мъж и жена от Германия, които се връщали от почивка в Гърция. На прав участък обаче мъжът заспал зад волана и загубил контрол над автомобила, след което последвал и ударът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари