Защо жени на 30 години изглеждат по-добре от 20-годишните?

0
Каква е “тайната” на тези жени
Каква е “тайната” на тези жени

Каква е “тайната”

Направило ли ви е впечатление, че има някои жени, които изглеждат толкова добре за възрастта си, че дори надминават тези, по-млади от тях с десетилетие. И тук не говорим само за външен вид, но и за самото поведение, език на тялото и глас. Каква е “тайната” на тези жени и как така те все още изглеждат толкова млади, вижте в следващите редове, предоставени от Actualno.

За тях възрастта не е определящ фактор

Те не се интересуват от това, че годините им вече започват с числото 3. Не отдават толкова голяма важност и дори с всяка година стават все по-уверени и се интерсуват все по-малко от хорското мнение. Това поведение привлича към тях повече заинтересовани личности и те се превръщат в по-привлекателни в очите на другите.

Угаждат си

На 30-годишна възраст вече би трябвало всяка дама да е намерила своя път в живота, да е наясно в коя сфера иска да се развива поне в момента и да е натрупала определено богатство или спестявания. Вече имат освен житейски опит, но и професионален. Със сигурност банковата им сметка е много по-стабилна сега, отколкото преди 10 години, когато още са били в университета. И затова напълно заслужено си позволяват луксозни вечери, скъпа козметика, парфюми, посещават различни салони за красота и др., което няма как да не се отрази на доброто излъчване в положителна насока.

Открили са стила си

В тази възраст жената вече знае кои дрехи и цветове ѝ подхождат най-много, какъв стил на обличане предпочита, за да изглежда най-добре и т.н. Знае кой “експеримент” с външния вид би се получил отлично и подбира само козметика и услуги от високо качество.

Уважават се

Себеуважението е най-важният фактор за увереното излъчване. Когато ти знаеш стойността си и на какво си способен, без да ти е нужен друг човек, то няма какво да те спре. По този начин и разочарованията и негативизмите ще бъдат преодолявани много по-леко. С възрастта започваме да ценим много повече спокойствието и себе си. Малко момичета на по-малка възраст достигат до този извод.

Знаят какво искат

Когато си на 20 все още се луташ между различни интереси, любови и хобита, предпочитанията са ти колебливи и не си точно наясно какво искаш. С течение на времето тези цели и принципи се изясняват и стават по-стабилни. В резултат на това повишаваме и своята самоувереност и самочувствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари