Защо раздават безплатни кондоми на атлетите на Олимпиадата в Париж?

1
Организаторите се надяват да успеят да обединят свят, раздиран от кризи и конфликти
Организаторите се надяват да успеят да обединят свят, раздиран от кризи и конфликти Видео: NOVA

Организаторите се надяват да успеят да обединят свят, раздиран от кризи и конфликти

Секс, но без шампанско, за спортистите по време на Олимпийските игри. Градът на любовта Париж, домакин на престижния форум това лято, достойно защитава името си като не само разрешава, но и насърчава любовта сред спортистите.

Преди всичко, организаторите се надяват, тези Олимпийски игри да успеят да обединят свят, раздиран от кризи и конфликти. ”Правете любов, а не война” – изглежда, този антивоенен лозунг е в пълен синхрон с желанието на Париж. Около 300 000 презерватива ще бъдат раздадени на спортистите в олимпийското село. И още - ще се спи върху картонени легла, в стаи без климатици, за да изпълни френската столица мисията си да проведе “най-зелените игри".

Картон и презервативи ще борят световните кризи, в свят разделен от пандемии и войни.

След социалното дистанциране заради COVID-19 на Игрите в Токио, градът на любовта Париж отново насърчава интимната близост сред спортистите.

През юли, олимпийското село ще посрещне 9 000 души, които ще получат около 300 000 презерватива– по два ден за всеки олимпиец по време на игрите, съобщава Sky News, цитирана от NOVA.

Френската храна и шампанското са изключени от менюто на спортистите, но - за да разпускат подобаващо, организаторите подготвят специално място в олимпийското село, което предразполага към физическа близост.

А леглата, макар от картон, могат да издържат до 250 кг, уверяват производителите, но остава въпросът как интимността ще се насърчава в помещения без климатик? Париж и Европа очакват ново горещо лято, но кметът на френската столица обеща на света “най-екологичните" игри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари