Защо Григор взе правилното решение

0
"За мен това е лятото на новото начало!“, сподели Гришо
"За мен това е лятото на новото начало!“, сподели Гришо

"За мен това е лятото на новото начало!“

През последните няколко години разбрахме, че всичко във връзката между Григор Димитров и Мария Шарапова върви много бавно. Или поне за пред медиите… След като двете звезди на тениса „успешно“ криеха връзката си от репортерите в продължение на месеци, през май 2013-та година рускинята обяви официално, че „ходи“ с първата ни ракета.

Две години по-късно историята се повтори. Този път обаче с обратен знак…

От доста време насам се говори, че „Маша вече не е наша“. В крайна сметка слуховете оказаха верни, след като вчера репортерът на ESPN Дарън Ровъл съобщи новината за раздялата на двамата чрез профила си в Twitter.

И докато някои подозираха, че това е поредната медийна измислица, днес самият Григор каза: "Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят"

“За мен това е лятото на новото начало!“

Ново начало, свързано със сериозни промени в личния живот на звездата, но и на корта.

По-рано през този месец Григор „скъса“ с още един много важен за него човек – Роджър Рашийд.

Така без гадже и с бъдещ нов треньор българският тенисист взе възможно най-доброто решение за рестарт на своята кариера. А Дими определено има нужда да тръгне от нулата, след като през втората половина на 2014-та, и особено от началото на 2015-та година, играта му тръгна стремглаво надолу. Това доведе и до спад в ранкинга на хасковлията, който в момента е под номер 16 в света.

По принцип добро постижение, но много под възможностите на Григор.

Сега, освободен от напрежението на връзката си с най-популярната тенисистка в света, българинът може да се съсредоточи изцяло върху бъдещите си успехи на корта. Видно е, че проблемът на Григор е психологически. Медийният натиск и високите очаквания му дойдоха в повече. Той просто се срина…

Най-важното нещо в момента е Димитров да намери опитен треньор, постигнал много успехи в тениса като играч, който да му помогне да избистри ума си. С пределна концентрация и спокойствие успехите няма да закъснеят! Бъдете сигурни в това!

Гришо, а Поршето, което Мария си прибра след раздялата, не е чак такава болка за умиране… С парите от спечелената титла на Уимбълдън 2016-та ще си купиш по-хубаво! :)

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари