Защо Борисов пази Валери Симеонов?

1
Борисов го е страх и му трябва отдушник и мишена, "звяр" за да изглежда самият той малко по приемливо
Борисов го е страх и му трябва отдушник и мишена, "звяр" за да изглежда самият той малко по приемливо Снимка: Цветелина Белутова, Капитал

Няколко са причините.

Борисов ясно съзнава, че без подкрепата на „патриотите“ правителството му пада. Разбира се, ДПС и Марешки са готови да крепят властта на Буда, ако НФСБ излезе от управлението, но формулата – ГЕРБ + ДС (агент Иван) + АТАКА с подкрепата на ДПС е самоубийствена и не е решение. Решението за Борисов е, да се прави на умряла лисица и да „кроти“ и пази кресливият ненормалник Валери Симеонов и да стиска власта до дупка. Борисов вече е заложник на власта. Той не може без нея, но тя може без него и затова ще търпи изцепките и малоумията на своите коалиционни партньори, ще се гърчи и крие, ще дава и раздава, само и само да остане на власт. Това упорство е продиктувано от страх, животински страх, от алчност и наглост. Това е агония, която колкото по-дълго продължава, толкова по-катастрофален ще е краят на Буда и бандата му. Разбира се, цената, която плащаме за всеки ден управление на това престъпно, мафиотско правителство е жестока и те трябва да бъдат изринати незабавно. Цената не се измерва само в откраднати милиарди, тя се измерва и в човешки животи!

Втората причина поради която Борисов търпи Симеонов е, че му е нужен „звяр“, за да изглежда самият той малко по приемливо. На принципа – „Аз може да съм изрод, ама има и по големи изроди от мене“. Тези ченгеджйиски номера Буда ги владее добре. Умишлено се втълпява на хората, че Борисов е по-малкото зло, че без него едва ли не страната ще бъде пропадне и изпадне в хаос, като че ли историята на България е започнала от Банкя през 1959г.

Третата причина е, че Борисов отдавна е изпуснал контрола върху управлението и не той решава, не той управлява, не той назначава и уволнява. Той е само един самовлюбен комплексар, който си играе на господар на държавата, а истинските господари – Пеевски, Златев, Минев, Аспарухов, Бориславова, Доган и тн. редят събитията и консумират реалната власт през своите марионетки. На едни нива тези мафиотски кланове водят битки за теритирии и парчета от държаваната баница помежду си, но на други нива заедно пазят мафиотската си власт и се крепят взаимно.

Следващата причина е – на Борисов му трябва отдушник и мишена, която да отмества фокуса от него самият и от зверският грабеж на който е подложена държавата. Само с една изцепка на Валери Симеонов и всички забравиха убийството на Виктория Маринова, забравиха #ДжиПиГейт, забравиха ДДСгейт, забравиха 20-те жертви на Трейс, загинали край Своге. Валери Симеонов се явява в ролята на полезният идиот. А гаврата с майките не е случайна. Тя цели именно този ефект – да отклони вниманиео и напрежението от искането на оставката на цялото правителство и да го измести само върху оставката на Симеонов. После следва извинение и след три дни всичко е забравено. Старата песен на нов глас, а майките продължават да мръзнат в палатките си!

И последната причина е – БОРИСОВ ГО Е СТРАХ! Страх го е от майките и няма как да отстъпи. Защото , ако те постигнат целите си, то това ще е силен знак към всички недоволни, че това е начина, че трябва безкомрпомисна съпротива и протести до дупка! Че гражданите са по силни от политиците-мафиоти. Валери Симеонов само изрази това, което Борисов вече беше казал – „Да ми се махат от главата“ и продължи неговата линия на разделение и противопоставяне. Но на Майките вече им писна да се подиграват с тях, да ги лъжат и да се гаврят с усилията им да спасят децата си. Образа на Борисов , на самодържеца, който дава и раздава, който единствен може да реши всички проблеми, се спука, като найлонова торбичка пълна с отпадъци и вонята вече не може да бъде скрита. За Борисов са важни само личните му интереси и тези на мафията, която представлява, която обслужва и която го е сложила на този пост. Готов е да продаде и предаде всеки и всичко само, за да спаси кожата и власта си. Той мрази майките, мрази инвалидите, мрази будните, мрази непримиримите, мрази умните, мрази всички, които не стоят с наведени глави и протегнати ръце за милостиня пред господаря.

И къде в цялата тази картина виждате някаква мисъл или гража за общество и държава? Управляващите са неспособни да направят каквото и да е полезно в интерес на гражданите, дори и да искат. Защото системата вече е необратимо изродена. Тя може да произвежда само лъжи, грабеж и смърт. Управлението е извратено.

Решението е, незабавно отстраняване на Буда и престъпното му правителство и то по начин, така че никога повече да не се връщат във власта! И отстраняване на Цацаров. Съд, затвор и отнемане на незаконно продобитото имущество одрано от гърба на народа.

Поклон пред силите и куража на Майките! БОЕЦ вярваме, че от мафиоти и престъпници не може да искаме нищо , освен да ги няма. И ще водим тази битка до край!

Отърсете се от заблудите и страховете си. Тези са вредни и опасни, единствената битка трябва да е за тяхното отстраняване. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, или която и да е ченгеджийска банда и партия на статуквото не е алтернатива. Те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката. Винаги е имало честни и кадърни българи, има ги е сега. „Системата“ не ги допуска до властта, защото на мафията и трябват само послушни, верни, корумирани и безгръбначни гинки и калинки. Първо отстраняваме мафията от властта, после редим всичко останало.

ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари